Bilderdijklaan 118, 3723 DG Bilthoven

Afslanken in Den Dolder

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Wil je nu echt afvallen en woonachtig in Den Dolder?
Dan ben je aan het juiste adres!

Samen met PowerSlim (in Den Dolder) krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

 

Hoe gaan we afvallen in Den Dolder?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden! Op een gecontroleerde wijze afvallen!
 

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
 

Jouw coach bij het afvallen: Marieke van der Velden

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Powerslim heeft in Den Dolder: Marieke van der Velden. Samen met een haar ga je er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij jouw voedingsprogramma. Iemand die jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.
Elke week bespreek je samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende intake aan


Meer weten?

Neem contact op met mij:

Marieke van der Velden
  06-212 10 893

  info@easyslank.com