Bilderdijklaan 118, 3723 DG Bilthoven
EasySlank

Koolhydraatarm eten met je gezin

terug

Je eet graag koolhydraatarm, maar de rest van het gezin ziet het misschien niet zitten om altijd maar de aardappelen te schrappen of een maaltijdsalade als avondmaaltijd te eten. Aangezien je ook geen zin hebt om dubbel te koken ben je op zoek naar een andere manier.

Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk! Je kunt gemakkelijk één keer koken voor het hele gezin en ervoor zorgen dat je zelf een koolhydraatarme maaltijd hebt. Hoe? Nou bijvoorbeeld zo:

Drie gouden tips

1. Achterwege laten
De makkelijkste manier is voor jezelf de koolhydraten achterwege laten. Je bakt bijvoorbeeld aardappeltjes of kookt rijst voor de rest van het gezin. Zelf laat je deze achterwege en neem je alleen een grote portie groenten met vlees of vis.  

2. Vervang de koolhydraten door een alternatief
Je kunt er ook voor kiezen om de koolhydraatbron voor jezelf te vervangen door een koolhydraatarme variant. Serveer bijvoorbeeld de rijst apart: kook voor jezelf PowerSlim rijst en voor de rest van het gezin gewone (zilvervlies)rijst.

Dit kun je natuurlijk ook zo doen met de PowerSlim fusilli, penne, wrap, noodles of aardappelpuree. 

3. Koolhydraatarme variant voor het hele gezin
Probeer het eens, de koolhydraten achterwege laten voor het hele gezin. Zo eten zij ook een stukje gezonder. Zorg voor voldoende eiwitten zodat je een vullende maaltijd op tafel zet.

Wat dacht je van courgetti bolognese, een ovenschotel van ei, groenten en vlees, nasi met bloemkoolrijst of een flinke maaltijdsalade met kip, zalm of garnalen bijvoorbeeld.
 

Meer weten?

Neem contact op met mij:

Marieke van der Velden
  06-212 10 893

  info@easyslank.com