Bilderdijklaan 118, 3723 DG Bilthoven

Ik ben Marieke van der Velden, gecertificeerd PowerSlim afslankcoach en werk vanuit mijn praktijk in Bilthoven-Noord. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige, kindercoach en gecertificeerd Powerslim voedingscoach, vind ik het heel fijn en waardevol om mensen te mogen begeleiden naar een gezond en comfortabel gewicht.

Om prettig en comfortabel in je vel te zitten is het belangrijk om gezond te leven en daarbij speelt voeding een belangrijke rol. Met behulp van het PowerSlimprogramma begeleid ik je graag om dit doel te bereiken, het gewicht waar jij je prettig bij voelt! Vol zelfvertrouwen en energie! En vervolgens met uitgebreid voedingsadvies om dit gewicht te behouden!

In 2019 heb ik met succes zelf het Powerslimprogramma gevolgd. De persoonlijke begeleiding en welbekende 'stok achter de deur' heeft mij erg geholpen om mijn eigen persoonlijke doelen te bereiken. Door het uitgebreide assortiment aan producten en recepten was het voor mij goed vol te houden en te volgen met een mooi eindresultaat. Deze persoonlijke ervaring kan ik goed gebruiken bij het begeleiden en adviseren van mijn klanten.         
Wil je graag meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je vragen? neem gerust contact met mij op!
Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de praktijk en samen te kijken naar jouw persoonlijke afslankdoelen. Je kunt mij bereiken op 06-21210893.

Hartelijke groeten,
Marieke

Maak een afspraak


Meer weten?

Neem contact op met mij:

Marieke van der Velden
  06-212 10 893

  info@easyslank.com